(+36) 30 683 1539

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Webáruházunkban

  • Banki előre utalással

Előre utálás után a megrendelt terméket a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. futárszolgálattal juttatjuk el a megrendelő címére. A futárszolgálatnak a megfelelő adatkezelési biztonság mellett a csomag átadásához átadjuk a megrendelő telefonszámát. Ha a csomagot mégsem sikerül kézbesíteni a futárszolgálat értesítést hagy, és újra megkísérli a kiszállítást.

  • UTÁNVÉTELLEL történő fizetésre van lehetőség.

Utóbbi esetén a teljes vételárat a szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

  • Személyes átvétel

Előzetes időpont és helyszín egyeztetése után (E-mail cím: kreativkincsek@indamail.hu, Telefonszám: +36-30/683-15-39) a termék átvehető személyesen is. A számla végösszege készpénzben fizethető. Személyes átvételnél szállítási és csomagolási költséget nem számolunk fel.

Kérjük, abban az esetben rendelje meg a kívánt Termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak ÁRÁT! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a csomagolási- és szállítás díját a Megrendelőre terheljük és ezen követelésünket szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.